Wil je middels onze nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van het laatste medianieuws (maandelijks) en/of evenementen, seminars en acties? 

Meld je nu aan en ontvang tijdelijk €150 tegoed*, te gebruiken bij een eerstvolgende online campagne of creatie. Door je gegevens hieronder te te vullen en op "abonneren op lijst" te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van de ingevulde persoonsgegevens. Ook geef je Digital Media Enzo B.V. toestemming deze persoonsgegevens te delen met Mailchimp die het verzenden van de nieuwsbrief mogelijk maken. Kijk ook voor onze privacy voorwaarden op onze website.

*Het tegoed à €150 is tot en met 31 december 2018 te verzilveren (bij besteding vanaf €1.000) voor een digitale campagne of de creatie. Tegoeden binnen één bedrijf zijn niet te combineren, maximaal één tegoed per campagne.
 
* geeft verplicht aan

Digital Media Enzo (onderdeel van de Z.O. Media Groep B.V.) gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je per e-mail te kunnen informeren. Geef hieronder aan waarin je geïnteresseerd bent:

Email Marketing Powered by MailChimp